johannes blog

johannes blog

Stay cool...

MenneskerPosted by Johanne Boesdal Tue, October 11, 2011 13:51:42

”Danske virksomheder har nået samme bundniveau, som da krisen var på sit højeste.” ”Hvordan kunne det gå så hurtigt ned ad bakke for Danmark?” Ikke just opmuntrende nyheder at drikke morgenkaffe til for en enmandsvirksomhed, der er ret afhængig af at større virksomheder ønsker at investere i god kommunikation.

Jeg tjekker ind på kontoret og kan ikke umiddelbart mærke nogen forskel. Indbakken har samme mængde af nyheder, opgaver, opdateringer og spam, som den plejer. Folk omkring mig sidder koncentreret ved skærmen, snakker i telefon og løber ud og ind af møder, som sædvanlig.

Jeg slår det hen, og fordyber mig i dagens opgaver. Men bekymringen har fået bidt sig fast og nægter at slippe taget, i stedet popper den op i tankerne ind imellem research, besvarelse af mails og forsøg på at få noget godt fra hånden. Jeg har heldigvis meditationsteknikker frisk i erindringen – og skubber venligt, men bestemt bekymringerne væk.

Indtil jeg overgiver mig og klikker ind på min blog. Måske det hjælper at råbe det ud: JA, IND IMELLEM KRÆVER DET IS I MAVEN AT KØRE SIN EGEN VIRKSOMHED. Og det er ikke den søde og cremede slags.

Men når det er sagt, så ved jeg godt, vi er sammen om at få vendt skuden. Så stay cool. Alt andet er for bekymrende.